Midden Oosten


reisorganisaties.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Midden Oosten
Deserttracks
Deserttracks biedt wandel en woestijnreizen. reisleiders cultureel antropologe evelien bogaart en peter guyt
http://www.deserttracks.nl

Djoser
Djoser, gevestigd in leiden organiseert actieve groepsrondreizen wereldwijd.
http://www.djoser.nl

Feel-the-desert !
Snorkelen in de Rode zee, kameel rijden in de woestijn, wandelen in het Hooggebergte. Ontdek de Sinai en maak kennis met de bedoeienen cultuur.
http://www.feel-the-desert.com

Isropa
Isropa
http://www.isropa.nl

Jouw JordaniŽ Reis
Met Jouw JordaniŽ Reis ontdek je alle hoogtepunten van JordaniŽ. Laat je overweldigen door het mysterieuze Petra, ervaar de stilte en schoonheid van de woestijn van Wadi Rum, wandel door de straten van de Romeinse stad Jerash en vergeet niet te dobberen in de Dode Zee. Je slaapt in kleinschalige, karakteristieke accommodaties op prachtige plekken. \r\nBij jouwjordaniereis.nl kun je bij uitstek terecht als je contact wilt met de lokale bevolking, het echte JordaniŽ wilt leren kennen en van de bekende paden af wilt. \r\nJouwjordaniereis.nl is onderdeel van Your Planet, de reisorganisatie waarbij je zelf jouw ideale reis kunt samenstellen of kunt kiezen voor een verzorgde groepsreis.\r\n
http://www.jouwjordaniereis.nl/

Mondireizen
Mondi reizen gespecialiseerd in reizen naar het midden-oosten, zuid-amerika, aziŽ, australiŽ en nieuw-zeeland
http://www.mondireizen.nl

Gerelateerd
 • Geen georganiseerde reizen uit Nederland
  Er zaten geen georganiseerde Nederlandse toeristen aan boord van de Duitse rampvlucht, die in de Franse Alpen neerstortte. Dat zegt topman Frank Oostdam van reisbrancheorganisatie ANVR na ruggespraak met de grote reisbureaus.
 • ROC Twente vakantiebeurs: 'leerzaam voor student en bezoek..
  ALMELO - Het is ieder jaar weer een bijzonder project, de tweedaagse vakantiebeurs van het ROC van Twente. ?Leerzaam voor student en bezoeker?, typeert docent Gerben Kappert.
 • Omboeken TunesiŽ-reis kost toeristen veel geld
  Duizenden Nederlandse toeristen voelen zich in de kou staan als ze hun TunesiŽ-vakantie willen annuleren of omboeken. Dat kost handenvol geld.
 • Riksja Travel wederom beste landenspecialist
  Riksja Travel uit Leiden is wederom de beste landenspecialist met gemiddeld een 9,2, het hoogste cijfer van alle winnaars.
 • Landal grootverdiener bij de Kids Vakantiegids Awards
  De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op woensdag 14 januari, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, onderscheiden met de Kids Vaka

 • Privacybeleid